Menu
Hos os

Same procedure as last year…

Vaskemaskine snurre med sidste portion tøj. Mor og far kommer i morgen formiddag og over middag i morgen suser vi sydover. Jeg er ved at have pakket mit habengut og jeg har efterhånden en vis rutine, sålister er ikke noget der brudes her – det er jo det samme der sker hver år så…

Søren er klar til at tage afsted, han har jo allerede ferie fra nu, hvorimod jeg lige skal have et par timer på jobbet i morgen inden jeg kan skyde ferien i gang. Men hay, det gør ikke spor, for sådan plejer den nemlig osse at være. Så… “same procedure as last year”. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

23 Kommentar

  • Catarina
    7. juli 2011 at 19:19