Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

En god start

I år var det aller første gang at Søren og jeg startede ferien helt uden vore drenge. I år havde vi aftalt at Ældste og yngste skulle flyde fra København til Lyon om søndagen som vi tog af sted om fredagen da jeg kom fra job.

Vi vidste godt at der var kø ved Elbtunnelen i Hamborg, da de havde nævnt det flere gang i radion inden vi tog afsted, men vi kørte alligevel, for vi havde tid nok og ferien kunne ikke begynde hurtigt nok. Da vi nåede Hamborg, var der ganske rigtigt kø, men den trillede lige så stille og roligt så det var ikke på nogen måde anstrengende.

Efter hamborg, stoppede vi for at få en bid mad inden vi satte næsen mod Soltau, hvor vi sidste år overnattede på en fin parkeringsplads uden for Camping Scandinavia, hvor man kan få udleveret en nøgle til bad og toiletter for er par €, men vi fik det gratis. Det må være Sørens charme.

Efter En dejlig nat i den nye vogn, satte vi atter næsen sydover og sikke en dejlig tur. Der var overhovedet ingen feritrafik og alt gik mere glat end vi havde turde håbe på. Så allerede klokken 18 lørdag trillede vi ind på Camping les Acacias, en dejlig lille campingplads et par kilometer uden for byen Tournon Sur Rhone. Faktisk besøgte vi campingpladsen for to år siden og synes godt om den og området så vi mente godt den kunne klare endnu et besøg.

Efter en god nats søvn og morgenmad, var det tid til at få handlet lidt ind til drengene kom. Vi kender dem jo og ved at de godt kan tage godt fra. Så aftes til det nærmeste supermarkede.Jeg elskaer de franske supermarkeder for de bugner med vare og det altså super friske vare. Deres grøntafdelign er et kapittel for sig, ligesom alle andre afdelinger er det.

Eftermiddagen blev tilbragt læsende på pladsen, en tur i poolen og et besøg på en af byens mange hyggelige cafeer. Jeg kan godt lide at “mænge” mig med de lokale og sidde se gadens liv passere forbi.

Aftenen kom og vi startede atter bilen og kørte de små 100 km nordpå, til Lyon og satte os til at vente på deres ankomst. Mens vi ventede gik solen ned og vi nød den smukke himmel, som hurtigt efter blev helt mørk.

Vi sad og holdt øje med dørene og vente at de to unge mænd ville træde igennem den hvert øjeblik, da der pludselig – bagfra – lyder et hej vi er her. Og der stod de. De var kommet ud af en bagindgang, til et kontor, for de var så uheldige at deres kufferter ikke var kommet med fra København (kuffertbåndet var i udu). Pisosse!

Nå men vi måtte med ind på kontoret for at få udfyldt de papirer der skulle udfyldes med adressen til Campingpladsen. Da alt papirarbejdet var overstået, fik de udleveret hver en T-shirt og en godt fyldt toilettaske og så kunne vi kunne endelig køre ned til campingpladsen. Med os havde vi et spinkelt håb om at kufferterne ville ankomme næste eftermiddag.

Alle billederne er taget med mobilen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Donald
  1. august 2011 at 20:46

  Nådada! Det var utroligt at man ikke kan få bagagen med – men sådan er det jo at flyve, man er med på nåde og unåde.

  SVAR
  • Catarina
   1. august 2011 at 21:05

   @Donald – Ja, båndet var i udu og en masse kufferter stod hulter til bulter i Kastrup så, det gik så ud over drengene, men vi klare den. 🙂

   SVAR
 • FruE
  2. august 2011 at 08:51

  Ser rigtig dejligt ud 🙂 Plejer man ikke, at få udbetalt et beløb til indkøb af tøj?

  Og så er jeg enig i, at sidde med de lokale giver en anden oplevelse af menneskene og landet end hvis man kun holder sig til steder med turisterne.

  SVAR
  • Catarina
   3. august 2011 at 07:17

   @Fru E – nej man kan indsende kvitteringerne og så få pengene, men det bøvl gider vi ikke for den smule vi har købt. 🙂

   SVAR
 • Og kuffertne kom | Catarina.dk
  5. august 2011 at 15:03

  […] at have fundet lidt alternativer til soveposer og liggeunderlag som stadig var i København, gik vi alle til køjs, så vi kunne være klar til en dejlig varm og solbeskinnede dag i […]

  SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  5. august 2011 at 18:20

  Dejlige stemningsbilleder…Det er godt nok smart med den campingvogn. Go’ weekend og *SMIL* fra Gitte

  SVAR
  • Catarina
   5. august 2011 at 19:13

   @Gitte – RAV OG KRAT – JA, den teltvogn er skøn at være på ferie i. 🙂

   God weekend Gitte. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar