Menu
Hverdagslivet...

Første dag efter ferien…og jeg overlevede

I aftes var det lidt hårdt at vide at ferien var slut og i morges havde jeg en smule ond af mig selv. 3 ugers ferie allerede slut. Men da jeg først ankom til kontoret og Bossen sad og smilede og ønskede mig velkomme tilbage med et stort krus te, ja så var det sgu ok at starte i gen. Dagen er brugt på at nå bunden af indbakken og på at “finde mig selv” samt lidt ordreindtastning, da vores ordreindtaster stadig har ferie en halvanden uges tid endnu.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Koh-I-Noor
  1. august 2011 at 16:15

  Ja, det er lidt hårdt at komme tilbage fra ferie. Du må give dig selv et par dage eller tre til at komme med igen 🙂

  Jeg er endnu ikke nået til min sommerferie, men har taget imod mange, der kom tilbage fra ferie i dag, og jeg vidste godt, at de havde det lidt træls, så jeg bød også alle velkommen tilbage og spurgte til deres ferier. Det er som om ferie og hverdag bliver flettet lidt sammen på den måde, synes jeg 🙂

  SVAR
  • Catarina
   1. august 2011 at 18:11

   @Koh-I-Noor – Jeg tager mig den tid det nu tager, for andet bliver ikke godt. 🙂

   Dejligt at have dig som kollega med den velkomst du gir’. Hvis der bare var flere af din slags, ville flere glæde sig til at returnere efter ferien. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  1. august 2011 at 18:21

  Det var også min først dag på job, og så i den hedebølge…
  Det er bare så skønt at få en varm velkomst af sine kolleger.
  *SMIL* fra Gite

  SVAR
  • Catarina
   1. august 2011 at 19:37

   @Gitte – RAV OG KRAT – Ahh, hedebølge vil jeg nu ikke kalde det, men dejligt at det er sommer når man kommer hjem, det gør det en smule mere lettere at stå op om morgenen.

   Vi burde alle være mere opmærksomme på “hjemvendte” kollegaer. 🙂

   Klem

   SVAR
 • Hege
  1. august 2011 at 19:38

  Hvor mange dager ferie har man egentlig pr år i Danmark?

  SVAR
  • Catarina
   1. august 2011 at 20:39

   @Hege – Vi har 25 feriedage og derud over har mange også så kaldte feriefridage og dem har man også 5 af. På nogle virksomheder er det også muligt at forhandle sig frem til en ekstra uges ferie, men der er så forhandlinger mellem arbejdsgiver og lønmodtager. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar