Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Og kuffertne kom

Efter at have fundet lidt alternativer til soveposer og liggeunderlag som stadig var i København, gik vi alle til køjs, så vi kunne være klar til en dejlig varm og solbeskinnede dag i Turnon-sur-Rhône, hvor vi håbede kufferterne ville komme hen under aften. Men indtil da, måtte vi lige ud og have fat i lidt tøj og sandaler, inden turen gik til Valhona chokoladeudsalg.

Altså, den der butik kan jeg ikke står for – og det kunne Søren og drengene heller ikke (det kunne de heller ikke sidst vi var der). Alt den chokolade og lige til at smage på. Mums.

Man kan sagten nå at spise sig mere en almindelig mæt i alt den chokolade og der er ingen der rynker på næsen af dig eller smider dig ud af butikken fordi du spiser for meget. Du får endda en del chokolade foræret, når du endelig går til kassen, med den lille kur fyldt med lækkerier. 🙂

Efter en masse dejlig chokolade og liges så meget med derud fra, smuttede vi ind til bygen for at kikke lidt og sluttede af på en af de hyggelige caféer.

Derefter tog vi hjem på pladsen, hvor pooelen ventede med det kølige vand. Uha, som vi hyggede og slappede af. Da Klokken 16, var aftalen at vi lige skulle kontakte lufthavn for at høre om bagagen var afsendt fra København – men nixen bixen, ingen bagage var ankommet i Lyon og de ville så tjekke op på det for os til næste dag. Nå, men det gik jo og vi hyggede og havde det rart.

Næste dag var der heller ingen kufferter, og vi blev enige om, at de (København) ville få til dagen efter ved middagstid, for vi skulle jo egentlig allerede have være meget længere sydpå, end hvad vi var nu. Men hvis de ikke kom, ville vi bede bede dem i lufthavnen om at sende dem retur til København, hvor drengene så ville hente dem når de landede der en ugen efter. For vi ville og kunne vi ikke bruge flere dage i Turnon-sur-Rhône.

Nogengang smiler lykkens gudinde altså til os, for næste formiddag, lige som vi havde pakket sammen, trikkede der en varebil ind på pladsen og da han åbnede dørene bag til, så vi to fine kuffeter, som lige præcis var vores drenges. Herligt, nu kunne vi fortsætte sydover. Nu med to kuffeter. 🙂

Alle billederne er taget med mobilen.

1 kommentar

  • Videre sydover | Catarina.dk
    6. august 2011 at 08:34

    […] snart vi havde fået kufferterne stak vi sydover, for skyerne var begyndt at trække ind og temperaturen fladet til et par og tyve […]

    Reply

Skriv en kommentar