Kort arbejdsuge

15. august 2011

En ny uge er forlængst gået i gang og jeg er med helt fra start, men er jeg ikke altid det? Jobbet løse ender fandt sammen i dag og jeg nåede alle mine deadlines. I morgen holder jeg fri, en afspadsering dag er nødvendigt, for Søren skal en tur på operationsbordet i Nyborg. Hvis alt forløber efter planen, så får jeg ham heldigvis hjem igen i morgen aften. Jeg er sikker på at jeg ikke skal tilbringe natten alene i sengen. 🙂

Så denne aften står på hygge og afslapning for os begge, og så skal dagen i morgen bare overstås, så onsdag kan tage sin begyndelse. Ha’ en dejlig aften og nyd solen, det gør vi.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Donald 15. august 2011 at 19:42

  Det er godt at han har dig og det bedste for helbredet er en hyggelig aften, jeg ønsker jer en rigtig god aften!

  • Reply Catarina 16. august 2011 at 07:01

   @Donald – Mange tak skal du have Donald – vi havde det rart. 🙂

 • Reply Helle K. 15. august 2011 at 22:10

  Krydser fingre for at det hele går som planlagt – og at du ikke skal være alene i din seng 🙂

  • Reply Catarina 16. august 2011 at 07:02

   @Helle K. – Tak skal du have Helle. 🙂

 • Reply Med hjem | Catarina.dk 17. august 2011 at 07:48

  […] ← Kort arbejdsuge […]

 • Leave a Reply