Kort arbejdsuge

15. august 2011

En ny uge er forlængst gået i gang og jeg er med helt fra start, men er jeg ikke altid det? Jobbet løse ender fandt sammen i dag og jeg nåede alle mine deadlines. I morgen holder jeg fri, en afspadsering dag er nødvendigt, for Søren skal en tur på operationsbordet i Nyborg. Hvis alt forløber efter planen, så får jeg ham heldigvis hjem igen i morgen aften. Jeg er sikker på at jeg ikke skal tilbringe natten alene i sengen. 🙂

Så denne aften står på hygge og afslapning for os begge, og så skal dagen i morgen bare overstås, så onsdag kan tage sin begyndelse. Ha’ en dejlig aften og nyd solen, det gør vi.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Donald 15. august 2011 at 19:42

  Det er godt at han har dig og det bedste for helbredet er en hyggelig aften, jeg ønsker jer en rigtig god aften!

  • Reply Catarina 16. august 2011 at 07:01

   @Donald – Mange tak skal du have Donald – vi havde det rart. 🙂

 • Reply Helle K. 15. august 2011 at 22:10

  Krydser fingre for at det hele går som planlagt – og at du ikke skal være alene i din seng 🙂

  • Reply Catarina 16. august 2011 at 07:02

   @Helle K. – Tak skal du have Helle. 🙂

 • Reply Med hjem | Catarina.dk 17. august 2011 at 07:48

  […] ← Kort arbejdsuge […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.