Menu
Hos os

Kort arbejdsuge

En ny uge er forlængst gået i gang og jeg er med helt fra start, men er jeg ikke altid det? Jobbet løse ender fandt sammen i dag og jeg nåede alle mine deadlines. I morgen holder jeg fri, en afspadsering dag er nødvendigt, for Søren skal en tur på operationsbordet i Nyborg. Hvis alt forløber efter planen, så får jeg ham heldigvis hjem igen i morgen aften. Jeg er sikker på at jeg ikke skal tilbringe natten alene i sengen. 🙂

Så denne aften står på hygge og afslapning for os begge, og så skal dagen i morgen bare overstås, så onsdag kan tage sin begyndelse. Ha’ en dejlig aften og nyd solen, det gør vi.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

  • Catarina
    16. august 2011 at 07:01