Menu
Teknologi

Lightroom

Jeg begyndte jo at bruge Lightroom engang sidste år, men først i januar i år, skiftede jeg fuldstændig fra Photoshop og Camera Raw til Lightroom Og jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt. Der er ikke den ting jeg ikke kan bruge Lightroom til, når vi snakker billeder. Og nu så jeg så lige at Scott Kelby og Matt Kloskowski lavet en side som hedder ‘100 Ways Adobe Lightroom Kicks Adobe Bridge’s A$$ For Photographers‘ og jeg må sige, at til trods for at jeg har brugt, og stadig bruger mange af de fede funktioner i Lightroom, så var der lige et par nye triks her.

En af de funktioner jeg dog bruger allermest, altså ud over at redigere mine billeder, så er det funktionen hvor jeg har lavt min egen ‘Save for web’, som gør, at jeg bare højreklikker på det billede jeg vil havde på bloggen og vælger min funktion ‘Save for web’ og derefter ligger billedet på skrivebordet i præcis den størrelse (900 px) jeg har angivet her på bloggen, og i de 72 dpi, som passer sig til hjemmesider, da det dermed ikke fylder for meget. De runde hjørner, kommer så først på mine billeder når billedet kommer ind på bloggen, da det de ligger i min css fil, samt i filen (det plugin) som gøre mine billeder kan klikkes større (som ovenstående billede).

Formidabelt program. Intet mindre. 🙂

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar