Menu
Hverdagen

Lidt huller

Det syner og føles meget som efterår derude i verdenen. Det regner lige lovligt meget efter min smag, men haven synes om det, så det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget, hedder det vist. Huller i skyerne er der, men jeg tror de bliver stoppede inden længe.

Med de efterårs lignenede tilstande, synes jeg også at mit normale aa-menneske er ved at blive til et enkelt a-menneske. Jeg har skisme ikke længere så let ved at svinge benene ud over kanten som når solen stråler fra en skyfri himmel og den lune luft fra det åbenstående vindue kildre i næsen.

Tirsdagen er skudt igang, og jeg skal nok nå at komme op i omdrejninger inden den for alvor går løs. Det ved jeg. For jeg kan jo når det gælder.

Du ønskes en dejlig tirsdag herfra Fyn af. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    30. august 2011 at 07:52