Menu
Hverdagen

Tørklædetid

Sidder på min pind og nyder, at det trods alt er solskin derude. Mon ikke der er fordi der er én i København der fylder 30, jeg kunne godt foranlediges til at tro det. 🙂

Ellers er det altså ved at være den tid på året hvor sjaler og tørklæder findes frem. Jeg har for første gang i dag fundet et frem, da jeg synes der er lige lovligt meget efterår i det derude. Det luner så dejligt og så er det jo pynt som er næsten uundværligt.

Arbejdsdagen er i fuld gang og jeg nyder at have en masse at rive i. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    30. august 2011 at 16:51