Menu
Kogebogen / Småretter & salater

Bagt focacciasandwich med parmaskinke

Tror at jeg skal prøve at lave denne her i aften. Ser ret så lækker ud.

Ingredienser:
• 1 rulle firkantet pizzadej
• 2 spsk. soltørret tomatpesto eller tapanade
• 125 g mozzarella
• 70 g lufttørret parmaskinke
• En stor håndfuld rucolasalat

Fremgangsmpåde:
• Smør halvdelen af dejpladen med tomatpesto og læg mozzarella og parmaskinke ovenpå
• Drys med rucola og læg den anden halvdel hend over som låg
• Bag focacciaen ved 225°C i ca. 12 min.
• Del focacciaen i 4 stykker og nyd den lun eller kold evt. men lidt salat til

Fyldet kan variere alt efter hvad der findes i køleskabet.


~Sådan kom vores til at se ud – vi brugte dog chadder ost. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    31. august 2011 at 08:43