Menu
Kogebogen / Småretter & salater

Bagt focacciasandwich med parmaskinke

Tror at jeg skal prøve at lave denne her i aften. Ser ret så lækker ud.

Ingredienser:
• 1 rulle firkantet pizzadej
• 2 spsk. soltørret tomatpesto eller tapanade
• 125 g mozzarella
• 70 g lufttørret parmaskinke
• En stor håndfuld rucolasalat

Fremgangsmpåde:
• Smør halvdelen af dejpladen med tomatpesto og læg mozzarella og parmaskinke ovenpå
• Drys med rucola og læg den anden halvdel hend over som låg
• Bag focacciaen ved 225°C i ca. 12 min.
• Del focacciaen i 4 stykker og nyd den lun eller kold evt. men lidt salat til

Fyldet kan variere alt efter hvad der findes i køleskabet.


~Sådan kom vores til at se ud – vi brugte dog chadder ost. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    31. august 2011 at 08:43