Menu
Dagligdagen

Here Lives a Lovely Lady…

Her da jeg var med jobbet på Sjælland, var vi jo også et smut på Christiania og derinde ligger der er kvindesmedien som laver nogle fantastiske ting. Nu var der ikke plads i bilen til de store ting, for ellers havde jeg godt kunne købe mig fattig i sjove og smukke ting. Det må blive en anden gang. Men en lille ting var der plads til og det var dette silt, som jeg vidste min kære mand også ville synes var sjovt. Han plejer nemlig at sige at, at den gamle mand herhjemme (og så gammel er han altså heller ikke) har en smuk ung kone.

Jeg vil dog gerne have det der Grumpy streget over, for så passer det bedre. 🙂 Men sjovt synes vi begge det er. 🙂

Men næste gang jeg er i København og har ekstra tid og plads, så skal jeg helt sikker ind og lure lidt mere i den smedie. Fede ting siger jeg bare.

4 kommentar

  • Catarina
    1. september 2011 at 07:33