Menu
Livet

Pyha, sikke en dag

I morges smuttede jeg tideliger ud af døren og jeg kom også senere hjem. llerede kl 8:30 have jeg et møde men en gut fra et firma som producent salgsdisplays og kl 9:00 skulle jeg til møde med en af vores leveørndøre til vores vintersortiment. Derefter gik det lag i sav og et produktsom vi troede vi havde klar til salg fra næste uge blev ændret og jeg er nu igang med at designe en ny etiket – anden størrelse og med andet indhold. Derudover, var der andre løse ender som helst skal kunne nå sammen inden vi rammer weekenden. Så selvom jeg har en halv arbejdsdag i morgen (det er jo fredag og det er lig med kort dag) så tvivler jeg på at jeg når det inden for arbejdstiden. MEN jeg håber.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    1. september 2011 at 19:08