Pyha, sikke en dag

1. september 2011

I morges smuttede jeg tideliger ud af døren og jeg kom også senere hjem. llerede kl 8:30 have jeg et møde men en gut fra et firma som producent salgsdisplays og kl 9:00 skulle jeg til møde med en af vores leveørndøre til vores vintersortiment. Derefter gik det lag i sav og et produktsom vi troede vi havde klar til salg fra næste uge blev ændret og jeg er nu igang med at designe en ny etiket – anden størrelse og med andet indhold. Derudover, var der andre løse ender som helst skal kunne nå sammen inden vi rammer weekenden. Så selvom jeg har en halv arbejdsdag i morgen (det er jo fredag og det er lig med kort dag) så tvivler jeg på at jeg når det inden for arbejdstiden. MEN jeg håber.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 1. september 2011 at 19:02

  Krydser for at du får tidligt fri i morgen 🙂 Håber, at du hygger dig med arbejdet, hvis nu det trækker ud.

  • Reply Catarina 1. september 2011 at 19:08

   @Helle K. – Tak skal du have ven. Håber også at det hele køre som smurt uden afbrydelser. Men ellers, ja så hygger jeg mig helt sikkert, for weekenden banker på døren. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.