Spørg lige om jeg glæder mig

2. september 2011

Jeg har jo som tidligere nævnt set og hørt ham et par gange i København og jeg er sikker på at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanelige. Hvis man altså er til store ballader, swing og jazz og det er jeg også til. 🙂


~Gulv 3G – række 10, plads 65 og 66.

Og selvom jeg har to billetter, ja, så er det ikke Søren jeg skal have med (George Michael er ikke lige hans kop te), men derimod ældstemanden, som jeg også har haft som følgeskab de sidste par gange. De to yngste vil heller ikke GM, så de har fået billettens pris i hånden – det var de slet ikke kede af. 😀

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 2. september 2011 at 07:57

  Jeg ønsker dig/jer en perfekt oplevelse.
  Glæder mig til at læse din anmeldelse her på bloggen, og se billeder.
  Jeg er lidt misundelig.

  • Reply Catarina 2. september 2011 at 15:11

   @Karin Abildhauge – Takker, det bliver sikkert en dejlig aften. Billeder kommer der ikke nogen af, da vi jo ikke med have kamera med. 😉

 • Reply Anita 2. september 2011 at 08:14

  Hav nu en rigtig rigtig forrygende god tur. Jeg glæder mig til at høre lidt om dét, jeg går glip af 😉

  • Reply Catarina 2. september 2011 at 15:11

   @Anita – Jeg skal nok feste for dig. 🙂

 • Reply FruE 2. september 2011 at 17:23

  Håber i får den fedeste oplevelse i aften 🙂

  • Reply Catarina 3. september 2011 at 09:04

   @FruE – vi havde en fantastisk aften. 🙂

  Skriv gerne en kommentar