Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Spørg lige om jeg glæder mig

Jeg har jo som tidligere nævnt set og hørt ham et par gange i København og jeg er sikker på at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanelige. Hvis man altså er til store ballader, swing og jazz og det er jeg også til. 🙂


~Gulv 3G – række 10, plads 65 og 66.

Og selvom jeg har to billetter, ja, så er det ikke Søren jeg skal have med (George Michael er ikke lige hans kop te), men derimod ældstemanden, som jeg også har haft som følgeskab de sidste par gange. De to yngste vil heller ikke GM, så de har fået billettens pris i hånden – det var de slet ikke kede af. 😀

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  2. september 2011 at 07:57

  Jeg ønsker dig/jer en perfekt oplevelse.
  Glæder mig til at læse din anmeldelse her på bloggen, og se billeder.
  Jeg er lidt misundelig.

  Reply
  • Catarina
   2. september 2011 at 15:11

   @Karin Abildhauge – Takker, det bliver sikkert en dejlig aften. Billeder kommer der ikke nogen af, da vi jo ikke med have kamera med. 😉

   Reply
 • Anita
  2. september 2011 at 08:14

  Hav nu en rigtig rigtig forrygende god tur. Jeg glæder mig til at høre lidt om dét, jeg går glip af 😉

  Reply
  • Catarina
   2. september 2011 at 15:11

   @Anita – Jeg skal nok feste for dig. 🙂

   Reply
 • FruE
  2. september 2011 at 17:23

  Håber i får den fedeste oplevelse i aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. september 2011 at 09:04

   @FruE – vi havde en fantastisk aften. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar