Menu
Kunst, kultur, sport & mad

George Michael for 3. gang

Selvom det var 3. gang vi så og hørte George Michael, så blev vi bestemt ikke skuffede. Koncerten i aftes kan slet ikke sammenlignes med de andre koncerter jeg har været til. En koncert hvor første halvdel frembragte ret så meget gåsehud nydelse og hvor vi vare sad tilbagelænet og nød de mange ballader som var smukt understøttet af et skønt orkester. 2. halvdel, mistede lidt i midten, men kom stærkt igen mod slutningen og hvor han sluttede af med noget af det “gamle”, nemlig I’m Your Man fra Wham og Freedom fra “Waiting for That Day”

Nogle af de sange han sang i aftes – og dem jeg lige nu kan huske. 😉
My Baby Just Cares For Me (Nina Simone)
Let Her Down Easy (Terence Trent D’arby)
Russian Roulette (Rihanna)
Love Is A Losing Game (Amy Winehouse)

Jeg kunne godt havde taget mit lille lommekamera med, for selvom der var tasketjek, så var det en meget løs én og jeg så flere i salen nettop med lommekameraer. Jeg havde dog min mobil og det er der ovenstående billeder fra. De små videoklip jeg fik taget, vil jeg skåne jer for, for de er altså for skrattende. 😀

7 kommentar

  • Catarina
    3. september 2011 at 15:09