Menu
Underholdning

George Michael for 3. gang

Selvom det var 3. gang vi så og hørte George Michael, så blev vi bestemt ikke skuffede. Koncerten i aftes kan slet ikke sammenlignes med de andre koncerter jeg har været til. En koncert hvor første halvdel frembragte ret så meget gåsehud nydelse og hvor vi vare sad tilbagelænet og nød de mange ballader som var smukt understøttet af et skønt orkester. 2. halvdel, mistede lidt i midten, men kom stærkt igen mod slutningen og hvor han sluttede af med noget af det “gamle”, nemlig I’m Your Man fra Wham og Freedom fra “Waiting for That Day”

Nogle af de sange han sang i aftes – og dem jeg lige nu kan huske. 😉
My Baby Just Cares For Me (Nina Simone)
Let Her Down Easy (Terence Trent D’arby)
Russian Roulette (Rihanna)
Love Is A Losing Game (Amy Winehouse)

Jeg kunne godt havde taget mit lille lommekamera med, for selvom der var tasketjek, så var det en meget løs én og jeg så flere i salen nettop med lommekameraer. Jeg havde dog min mobil og det er der ovenstående billeder fra. De små videoklip jeg fik taget, vil jeg skåne jer for, for de er altså for skrattende. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Mor
  3. september 2011 at 09:36

  Dejligt når det bliver en koncert som man håber på, men også ET STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN i dag tøs.

  SVAR
  • Catarina
   3. september 2011 at 15:09

   @Mor – Det er dejligt med gode oplevelser.

   Tak for lykønskningerne og tusinde tak for gaven. 🙂

   SVAR
 • Anita
  3. september 2011 at 10:48

  Jeg tænkte RIGTIG meget på Jer og hvor er det bare godt at høre, at I havde en dejlig aften 🙂

  SVAR
  • Catarina
   3. september 2011 at 15:10

   @Anita – Jeg tænkte osse på dig uddervejs mens jeg nød det hele. 🙂

   SVAR
 • lotte
  3. september 2011 at 19:36

  like! in october he’s in holland and guess what? YES I HAVE TICKETS!!!

  SVAR
  • Catarina
   4. september 2011 at 07:31

   @Lotte – Then you have something to look forward to. It’s a fantastic concert where you just lean back and just enjoy. 🙂

   SVAR
 • […] nemlig i 2006, anden gang i 2008 og den 3. gang, som nu viser sig også blev den sidste koncert, i 2011, hvor ovenstående mobilbilleder ogå er […]

  SVAR

Skriv en kommentar