En pragtfuld dag i det aller bedste selskab

4. september 2011

.. det var hvad jeg havde i går.

Hjertelig tak for alle for de dejligt fødselsdagshilsner, både her på bloggen og på FB. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Michael Hanmann 4. september 2011 at 08:59

  Jamen så iler jeg da med et forsinket tillykke med fødselsdagen Catarina, jeg håber at du har haft en rigtig god og indbringende dag, der er jo en del Jomfruer der ude kan jeg så forstå, og næste år skal jeg ihvertfald nok huske dagen.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  • Reply Catarina 4. september 2011 at 09:34

   @Michael Hanmann – mange tak skal du have. Jeg blev beriget med det aller bedste selskab, nemlig familien og jeg nøde dagen i fulde drag. 🙂

   God søndag.

 • Reply Anette 4. september 2011 at 09:54

  Forsinket tillykke med fødselsdagen 🙂

 • Reply Catarina 4. september 2011 at 09:57

  @Anette – Mange tak skal du have. 🙂

 • Reply Pia 4. september 2011 at 20:16

  Det var så dejligt vejr igår, men det vidste jeg godt det ville blive.
  Ved du havde en skøn dag med dine gutter derovre, præcis som du fortjener det. Love

  • Reply Catarina 5. september 2011 at 06:35

   @Pia – 🙂 ♥ ♥

  Skriv en kommentar