Blød start

Mandagen er i gang og oven på nattens heftige regn, er vejret nu diset og gråt. Fuldstændig anderledes end det vejr vi var velsignet med i weekenden. Men pyt, det skal der også være plads til. Jeg vågnede tidligt og havde derfor masser af tid til at vågne mens det bløde vand fra bruserne stille gled ned over min krop. Nu sidder jeg med teen efter at have vinket farvel til sønnike.

Jeg har nogle heftige dage i vente og jeg kan godt mærke at der er en smule kriller i maven. For når jeg nu det jeg skal. Men der er ikke andet for en at starte fra en ende af og håbe på at der ikke kommer for mange forstyrrelser ind over.

En god mandag til dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.