Menu
Dagligdagen

Det’ mørkt

Nøj, hvor har efterårsmørket og blesten sneget sig ind. Det er ikke længere så lyst om morgenen. Det er ikke længere så hyggeligt at indtage teen ude på den lille østvendte terrasse, heller ikke selvom det egentlig ikke er koldt.

Tirsdagen er igang og den tegner til at blive hel fin og ikke nær så lang som i går, eller det håber jeg ikke den gør.

Ha’ en dejlig blæsende efterårstirsdag. 🙂

0

8 kommentar

 • Liselotte
  13. september 2011 at 06:46

  Og i lige måde – blæst er der da nok af 😉

  Reply
  • Catarina
   13. september 2011 at 06:48

   @Liselotte – næsten mere end hvad jeg bryder mig om. Men så er det godt at den ikke står på udendørsarbejde. 🙂

   Reply
 • Layoni
  13. september 2011 at 10:00

  Hej Catarina 🙂 Ih, hvor jeg stemmer i med dig ang. efterårsmørket. Synes også mørket er kommet hurtigt, men er jo nok fordi jeg cykler hjemmefra kl. 04.45, og da er det virkelig sort nat når det blæser så kraftigt. Har dog fri i dag, så nu hvor solen titter frem, vil jeg skynde mig at få handlet lidt ind, og ellers ose lidt rundt i byen, hvis ellers det kan holde tørvejr 🙂 go’ tirsdag til dig også :-)))

  Reply
  • Catarina
   13. september 2011 at 13:21

   @Layoni – Ojj, det er godt nok også tidligt du skal afsted, men som du skriver, så er du jo så også tideliger hjemme om eftermiddagen hvor lyset er her. 🙂

   Reply
 • Jens
  13. september 2011 at 13:15

  Hmmm…. jaahhhh….. altså, modsat dig, så synes jeg faktisk at det er rigtig hyggeligt. Jeg har fundet nogle tykke trøjer frem og er igen begyndt at tænde lidt stearinlys om aftenen. Der er igen suppe i gryderne til aftensmaden og snart falmer skoven trindt om land….. 😀

  Jeg elsker efterår! 😀

  Reply
  • Catarina
   13. september 2011 at 13:23

   @Jens – jeg tror du skal læse indlæget en gang til, for jeg skriver:
   “Det er ikke længere så hyggeligt at indtage teen ude på den lille østvendte terrasse”

   Tror ærligtalt ikke at du sidder udenfor kl. 06:00 om morgenen og det er det mørke derude der ikke er hyggeligt.

   Indenfor er det skal noget helt andet – ild i brændeovnen kommer der snart og stearinlysene er forlængst tændt. 🙂

   Reply
 • Therese
  13. september 2011 at 14:31

  I lige måde 🙂 Jeg skal snart ud at trille en tur med Spunken, og er spændt på om vi begge blæser helt væk 😉

  Reply
  • Catarina
   13. september 2011 at 17:01

   @Therese – håber I havde en god tur og ikke blæste væk, for her blæser det stadig ret så heftigt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar