Om et halvanden måned skal jeg atter ligge her

14. september 2011

Vores ellers planlagte smut til Egypten her i foråret blev jo annulleret, og vi blev enige om at se, om det så i sted var muligt at komme afsted til Sharm El-Sheikh her i efteråret. Og ja, det var det. Fly, flysæder (de gode ved nødudgangen med ekstra meget benplads) og hotellet er bestilt, det gode vejret, det regner jeg ikke med bliver nødvendigt at bestille, det er der nok alligevel. Hus, have og 2G elev-sitter er på plads, så nu er det bare min tålmodighed der skal tøjles. Og det er ikke det letteste i verdenen, skulle jeg hilse og sige.

    

For pokker hvor jeg glæder mig til, at opleve lidt mere sommer end de små tre uger vi oplevede i vores sommerferie. Synes bestemt ikke at vi har haft ret meget sommer her i Danmark i år. At mærke solens varme stråler kysse min hud. Mærke det dejlige Røde Hav smyg sig om min krop mens alle de smukke fisk svømmer rundt omkring mig. Sidde og nyde de lune aftner på terrassen. Åhh, som det bliver godt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply FruE 14. september 2011 at 16:31

  Suk hvor ser det skønt ud…under jer det virkelig….og gad virkelig godt selv 🙂

  • Reply Catarina 14. september 2011 at 16:53

   @FruE – det bliver så dejligt at mærke sommeren – det glæder jeg mig virkelig til. 🙂

 • Reply Botte 14. september 2011 at 18:02

  Er slet ikke misundelig.
  Kan love dig at vi her i Kbh. også glæder os til som og varme i Las Vegas i november. Godt nok skal jeg jobbe, men mon ikke der blir lidt fritid også 🙂

  God ferie til Jer

  • Reply Catarina 15. september 2011 at 06:39

   @Botte – takker og i lige måde når I når dertil. Det bliver da fedt at at komme til Las Vegas osse selvom det er meg arbejdet. 😀

 • Reply kombizz 14. september 2011 at 18:42

  Nice collection of images.
  Thank you for sharing

 • Reply Botte 15. september 2011 at 21:18

  Det blir da super. Vi har jo været der 2 gange, men dejligt med mega varme og sol og kolde drinks 🙂

  • Reply Catarina 16. september 2011 at 06:37

   @Botte – Jeps, det bliver godt og når I har været der før, så vd I sikkert også hvor de bedste drinks kan findes. 😀

  Skriv en kommentar