Menu
Os & Familien / Teknologi

Om et halvanden måned skal jeg atter ligge her

Vores ellers planlagte smut til Egypten her i foråret blev jo annulleret, og vi blev enige om at se, om det så i sted var muligt at komme afsted til Sharm El-Sheikh her i efteråret. Og ja, det var det. Fly, flysæder (de gode ved nødudgangen med ekstra meget benplads) og hotellet er bestilt, det gode vejret, det regner jeg ikke med bliver nødvendigt at bestille, det er der nok alligevel. Hus, have og 2G elev-sitter er på plads, så nu er det bare min tålmodighed der skal tøjles. Og det er ikke det letteste i verdenen, skulle jeg hilse og sige.

    

For pokker hvor jeg glæder mig til, at opleve lidt mere sommer end de små tre uger vi oplevede i vores sommerferie. Synes bestemt ikke at vi har haft ret meget sommer her i Danmark i år. At mærke solens varme stråler kysse min hud. Mærke det dejlige Røde Hav smyg sig om min krop mens alle de smukke fisk svømmer rundt omkring mig. Sidde og nyde de lune aftner på terrassen. Åhh, som det bliver godt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    14. september 2011 at 16:53