Menu
Hverdagen

Tung torsdag morgen

Jeg ved ikke lige hvorfor, men da vækkeuret ringede for en lille times tid siden, så følte jeg mig godt nok ikke frisk eller udsovet. Jeg har som godt nok sovet fint i nat, men jeg er træt. Selv under bruseren, vågnede jeg ikke som jeg eller plejer. Og nu en time efter, føler jeg stadig jeg går rundt i en døs. Måske endnu en kop te vil hjælpe. Måske efteråret bare har indhentet mig og jeg bare lige skal vende mig til de mørke morgner og det manglende lys. Måske.

Jeg håber ikke at dagen fortsætter sådan, for så bliver det da en tung torsdag at komme igennem.

Godmorgen sige jeg bare. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    15. september 2011 at 07:32