Gentagelse

17. september 2011

Jeg ved godt at jeg så ofte har vist solopgangen fra vores lille østvendte terrasse, men i dag er den altså også ret så smuk. Dog er der i dag østenvind og derfor sad jeg ikke og nød udsigten mere end et lille minuts penge. En anelse for koldt her til morgen, men det tegner til at blive en fin dag.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Rejen 17. september 2011 at 07:20

  Hihi, jeg har også taget billeder af solopgangen fra et af vores vinduer, den er jo supersmuk…God lørdag til dig..;D

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 12:15

   @Rejen – Den var nemlig fantastisk i morges. 🙂

 • Reply Liselotte 17. september 2011 at 07:24

  Jeg tror måske, at solopgangen har været ekstra smuk i dag, for jeg lod mig også forføre 🙂

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 12:15

   @Liselotte – Med sådan en solopgang er det svært ikke at lade sig forføre. 🙂

 • Reply Rasmus 17. september 2011 at 11:00

  Fantastisk billede. Du er og bliver en god fotograf. 🙂

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 12:16

   @Rasmus – mange tak for de rosende ord Rasmus. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.