Menu
Dagligdagen

God mandag

Mandagen er for længst gået i gang og jeg er landet på pinden og endnu en dag hvor arbejdet bare flyder uden noget. Jeg sidder og fritlægger billeder, ikke vildt spænende, men mere noget der skal gøres. Og så kan jeg jo lige så godt bruge mandagen til det.

Vejret er ikke så vådt som i går, men solen kan heller ikke kikke forbi de skyder der ligger på himlen. Senere i dag skal jeg lige et smut ind til byen. Jeg har jo lidt garn og en pind jeg skal have hentet. 🙂

Nå, jeg ,å heller komme tilbage til de billeder. Ha’ en dejlig formiddag.

0

6 kommentar

 • Helle K.
  19. september 2011 at 11:13

  God fornøjelse 🙂 også med dit strikketøj, som jeg venter på at se med stor spænding 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. september 2011 at 12:15

   @Helle K. – det er jeg skisme også selv spændt på. 😀

   Reply
 • Helle K.
  19. september 2011 at 11:13

  – og god mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. september 2011 at 12:15

   @Helle K. – mange tak skal du have – håber du nyder din. 🙂

   Reply
 • Donald
  19. september 2011 at 12:22

  Jeg skal udnytte at solen skinner, men det er lidt svært at komme igang! Jeg var oppe til 04 fordi jeg havde haft lyn-nedslag og HFI-afbrydelse! Heldigvis skete der ikke noget alvorligt! 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. september 2011 at 17:05

   @Donald – håber du fik udnyttet dagen inden regnen satte ind. 🙂 Træls at blive vækket af lyn og hfi som ikke ville sammen med lynene. Godt det slog fra. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar