1. oktober – smuk og dejlig

1. oktober 2011

Sov længe eller alt er vel relativt, men jeg som indtil lidt i 8 og for pokker hvor gjorde det godt. Derefter stod den på lidt praktiske ting herhjemme inden vi kørte til Bogense og fik frokost.


~Mobilbillede.

Efter den dejlige frokost og slentretur langs havnen, skulle der lige handles lidt ind, inden turen atter gik hjemad, hvor vasketøjet ventede på at komme ud på snorene og de sidste tulipanløg skulle ligges. Det hele er nu klaret og inden længe er tøjet klar til at blive lagt sammen.

Det er 1. oktober og det er den skønneste dag – og den nydes for fuld knald. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 1. oktober 2011 at 17:00

  Åh som jeg nyder 🙂
  Jeg sov også længe i dag – til kl. 9, der havde været så meget uro fra kl. 00 til kl. 4, at jeg stort set ikke havde sovet.
  Skøn frokost 🙂

  • Reply Catarina 1. oktober 2011 at 19:03

   @Helle K. – nogle gange trænger man bare til at ligge der og sove og jeg kan da godt forstå at du trængte til at blive liggende efter sådan en nat. 🙂

 • Reply Jens 2. oktober 2011 at 15:19

  “Det er 1. oktober og det er den skønneste dag…”

  Nemlig, jeg er helt enig! Hvor er det morsomt at du har skrevet sådan. Jeg kunne have skrevet det samme, men det er jo så af andre årsager, hehe….. jeg tilbragte dagen med en masse grønne venner og god mad! 😀

  • Reply Catarina 3. oktober 2011 at 15:19

   @Jens – er de fleste dage bare ikke dejlige. Det synes jeg men når solen skinner, så er de altså bare det bedre. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.