Menu
Teknologi

Nyt legetøj

I søndags var jeg lige ude at shoppe lidt. Jeg har i lang tid gerne ville have en tablet og har haft kik på et par stykker, men efter at have prøvet dem og læst en masse test, var jeg ikke elt så begejstret. Jeg fik så mulighed for at sammenligne nogle Android tabs og en fra Apple og efter endnu flere læsning af test og selv prøvet dem ved siden af hinanden (ja ja jeg nok lidt nørdet omkring test og prøv-det-selv) faldt mit valg på den fra Apple og jeg må sige at den virkelig tiltaler mig (også selvom den ikke kan flash)

Jeg har leget meget med den her de sidste dage og ar fået den godt ind under huden, ligesom jeg har fået alle mine mails til at virke, sådan at jeg kan sende fra samme modtageradresse. Cool – men lidt læserrig på nettet var nu nødvendigt for at får den til at spille. 🙂


~Screendump taget med kameraet i tabletten.

Bloggen her ser rimelig fin ud i tabletten, dog er der lige lidt i højre side som ikke passer helt, men det er ok. Andre, eller en enkelt, af dem jeg læser, ser ikke så fin ud, der går bagrunden ind over meget af tekstfeltet, dog går den ikke ind over billederne eller selve teksten, så jeg kan stadig læse den. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

  • Catarina
    4. oktober 2011 at 19:02