Menu
Teknologi

Nyt legetøj

I søndags var jeg lige ude at shoppe lidt. Jeg har i lang tid gerne ville have en tablet og har haft kik på et par stykker, men efter at have prøvet dem og læst en masse test, var jeg ikke elt så begejstret. Jeg fik så mulighed for at sammenligne nogle Android tabs og en fra Apple og efter endnu flere læsning af test og selv prøvet dem ved siden af hinanden (ja ja jeg nok lidt nørdet omkring test og prøv-det-selv) faldt mit valg på den fra Apple og jeg må sige at den virkelig tiltaler mig (også selvom den ikke kan flash)

Jeg har leget meget med den her de sidste dage og ar fået den godt ind under huden, ligesom jeg har fået alle mine mails til at virke, sådan at jeg kan sende fra samme modtageradresse. Cool – men lidt læserrig på nettet var nu nødvendigt for at får den til at spille. 🙂


~Screendump taget med kameraet i tabletten.

Bloggen her ser rimelig fin ud i tabletten, dog er der lige lidt i højre side som ikke passer helt, men det er ok. Andre, eller en enkelt, af dem jeg læser, ser ikke så fin ud, der går bagrunden ind over meget af tekstfeltet, dog går den ikke ind over billederne eller selve teksten, så jeg kan stadig læse den. 🙂

0

13 kommentar

 • Helle K.
  4. oktober 2011 at 18:49

  Tillykke med dit nye legetøj 🙂
  Så fedt – hvordan ser min blog ud?

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2011 at 19:02

   @Helle k. – Tak skal du have. 🙂
   Din blog ser lide få fin ud på denne her tablet som den gør på computeren. 🙂

   Reply
 • FruE
  4. oktober 2011 at 18:50

  Fedt legetøj. Jeg er også superglad for mig og den er nem, at have med alle steder 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2011 at 19:04

   @FruE – Det er nemlig lige det den er. 🙂 og bare det at have de vildt mange bøger med sig uden at de fylder og vejer der skønt.:)

   Reply
 • Helle K.
  4. oktober 2011 at 20:11

  Tak – det var dejligt at vide 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2011 at 07:22

   @Helle K. – nemlig. 🙂

   Reply
 • Arduinna
  5. oktober 2011 at 18:43

  Jeg er da slet, slet ikke den mindste smule misundelig 😉
  Håber at min blog blog ser fin ud, selvom at den er lidt død..

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2011 at 19:50

   @Arduinna – Den er bare så fed og super let at arbejde med, faktisk skriver jeg denne kommentar fra den. 🙂

   Ja, din blog ser også fin ud på den. 🙂

   Reply
 • Janne
  5. oktober 2011 at 20:33

  God Kväll! Jag hittade din blogg via Rejens Blogg. Det var en fin och trevlig blogg du har här. Min flickvän är Dansk och kommer från Horsens (Braedstrup Jylland men hon pratar inte danska för hon vara bara 6 år när dom flyttade till Sverige. Välkommen att besöka vår blogg och bli följare som Rejen Hi Hi ! Ha det gott min ven ! / Janne o Lilly

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2011 at 07:09

   @Jannie – Dejligt med nye besøgene og velkommen til bloggen her og tak for de rosenden ord. 🙂

   Reply
 • Gitte - RAV OG KRAT
  5. oktober 2011 at 22:26

  Jeg er også totalt gadgetfreak og kan kun anbefale Apple. Faktisk sidder jeg lige nu og skriver på en – din blog ser strålende ud. Jeg er vild med dens zoomfunktion 😉 Tillykke med den…

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2011 at 06:06

   @Gitte -ja, zoom funktionen er helt enestående og fantastisk. Det eneste jeg statut gerne ville have, er Flash, men det kan være det kommer ne dag. Glæder mig til iOS5 , det ser vildt spændende ud. 🙂

   Reply
 • BBC og ny dims |
  22. oktober 2011 at 11:12

  […] noget tid side, faktisk er det kun en lille månedstiden siden, jeg købte min iPad, og i den tid der er gået har jeg faktisk ikke brugt min bærbare computer ret meget. Så at sige […]

  Reply

Skriv en kommentar