Menu
Dagligdagen

Tidlig op og i gang

20111006-051835.jpg

Der venter mig et par travle dage og derfor har søvnen nok ikke ville forlænges. For jeg vågnede lidt tidligere end vækkeuret, men da tiden ikke tillod at snue mere end en halv time, stod jeg op og gik under bruseren. Vandet gjorde virkelig underværker og jeg sidder nu og nyder en kop te inden jobbet kalder.

Jeg har et par travle dage i vente så derfor er det med at være frisk. I dag bliver jeg nød til at møde tidligere ind, da jeg har et par ting der skal blive færdig inden jeg ved middagstid skal være i Aarhus. Bossen, salgs heden og jeg skal til et fælles øde med Silvan. For at det ikke skal være løgn, så skal Bossen og jeg igen til Aarhus i morgen og vi skal være der kl. 8, så lidt kørsel bliver det vis til de næste par dage.

Det i Aarhus i morgen, bliver ret spændende, for der skal vi være med til noget instor-filmeri i Bilka.

Ha’ en dejlig blæsende efterårsdag. 🙂

PS. Dette er det første indlæg der er skrevet fra min lille tablet, incl billedet, som blev indlæst via en lille sd-kortlæser.

9 kommentar

  • Catarina
    6. oktober 2011 at 19:02