I går var jeg så heldig

7. oktober 2011

.. at få lov til at høre Eskild Ebbesen fortælle som sin karriere samt alt det der skal til for at blive et godt team. Yderst Inspirerende.

20111007-054224.jpg

Nu vil jeg pakke mig sammen og så ellers smutte ud af døren, skal mødes med Bossen kl. 6. Ligenu gad jeg godt gøre som de andre i huset – nemlig ligge under den varme dyne, men arbejdet og efteråret kalder.

Du ønskes en god dag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.