Menu
Teknologi

Lidt mere “grej”

Da jeg i søndags erhvervede min lille handy tablet, købte jeg samtidig et såkaldt Smart Cover i skind. Og som navnet antyder, så er det et smart omslag, jeg kunne ikke forestille mig, ikke at have sådan et omslag på tabletten. Men derudover købte jeg også et smat lille sæt Camera Connection Kit, et lille genialt stykke ekstraudstyr, som gør det legende let at smide fotos ind på tabletten.

20111007-164746.jpg
~Den ene er til usb, den anden til SD kort.

Om der kommer mere ekstraustyr til, vil tiden vise – men jeg kunne godt finde et par stykker mere, jeg kunne tænke mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    7. oktober 2011 at 17:24