Lørdag uden planer

8. oktober 2011

20111008-071221.jpg

Jeg vågnede allerede lidt over 5, men i dag skulle jeg ikke op, så jeg blev liggende i sengen og snuede i hend ved halvanden time. Åhh, som det gjorde godt at ligge der og nyde, at jeg ikke skulle op og afsted. Jeg lå og lyttede til solsortens sang, mens den kolde efterårs vind, fra det åbenstående vindue, pustede mig let i ansigt.

Nu nydes morgenen, tiden og teen mens P2 flyder sagte i mine øre. Solen er på vej op i øst. Lørdag uden planer er en dejlig lørdag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Olines 8. oktober 2011 at 08:11

  Godmorgen. Dejligt med en lørdag helt uden planer efter en travl uge! Her er også udsigt til en skøn dag uden planer og den skal i den grad nydes. Rigtig dejlig dag til dig og dine.

  • Reply Catarina 8. oktober 2011 at 08:26

   @Olines – mage tak og rigtig meget i lige måde. Ja, det er dejligt at kunne gøre hvad man har lyst til hvornår man vil. Nydelses weekend tror jeg det bliver. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.