Menu
Os & Familien

Lørdag uden planer

20111008-071221.jpg

Jeg vågnede allerede lidt over 5, men i dag skulle jeg ikke op, så jeg blev liggende i sengen og snuede i hend ved halvanden time. Åhh, som det gjorde godt at ligge der og nyde, at jeg ikke skulle op og afsted. Jeg lå og lyttede til solsortens sang, mens den kolde efterårs vind, fra det åbenstående vindue, pustede mig let i ansigt.

Nu nydes morgenen, tiden og teen mens P2 flyder sagte i mine øre. Solen er på vej op i øst. Lørdag uden planer er en dejlig lørdag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    8. oktober 2011 at 08:26