Menu
Familieliv

Lørdag uden planer

20111008-071221.jpg

Jeg vågnede allerede lidt over 5, men i dag skulle jeg ikke op, så jeg blev liggende i sengen og snuede i hend ved halvanden time. Åhh, som det gjorde godt at ligge der og nyde, at jeg ikke skulle op og afsted. Jeg lå og lyttede til solsortens sang, mens den kolde efterårs vind, fra det åbenstående vindue, pustede mig let i ansigt.

Nu nydes morgenen, tiden og teen mens P2 flyder sagte i mine øre. Solen er på vej op i øst. Lørdag uden planer er en dejlig lørdag. 🙂

0

2 kommentar

 • Olines
  8. oktober 2011 at 08:11

  Godmorgen. Dejligt med en lørdag helt uden planer efter en travl uge! Her er også udsigt til en skøn dag uden planer og den skal i den grad nydes. Rigtig dejlig dag til dig og dine.

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2011 at 08:26

   @Olines – mage tak og rigtig meget i lige måde. Ja, det er dejligt at kunne gøre hvad man har lyst til hvornår man vil. Nydelses weekend tror jeg det bliver. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar