Menu
Dagligdagen

Læsehest

20111010-202000.jpg

Jeg vil ikke sige at jeg sådan er en vild læsehest, men jeg læser da en del bøger på et år. Men altså….. siden jeg begyndte at købe eBøger her i foråret, er jeg blevet lidt af en læsehest. Jeg synes simpelthen det er så fedt at læse bøger som ikke vejer et ton. I starten læste jeg mine eBøger på min telefon, og det fungerede rigtigt godt, meget bedre end forventet. Men efter at jeg har investeret i en tablet, går det endnu bedre.

Jeg er vild med at jeg kan have, næsten uendelige mange bøger med mig. Og når jeg ligger i sengen er den heller ikke for tung og den nærmest vender siderne af sig selv. Så fedt.

Jeg tror faktisk jeg vil smutte ind under dynen med alle mine bøger. Kan du have en god aften og nyd din læsning om det så er som eBog eller som normal bog. Bøger kan noget. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    11. oktober 2011 at 06:30