Menu
Brasseriet / Kogebogen / Os & Familien

Søndagsmiddagen

20111016-183335.jpg

…stod i dag på grøntsagscurry med lidt kyllingebryst i. Opskriften er ret simpel og har taget udgangspunkt i min Bangkok Curry, bare x 2,5 der ud over smed jeg 2 squash, 4 bagekartofler, et helt blomkålshovede, 2 røde og 2 grønne peberfrugter i. Alle grøntsagerne skar jeg i grove tern og kom dem i sammen med de flåede tomater. Dog kom jeg først blomkålen i små 10 minutter før maden var færdig, for ellers smattede den helt ud.

Super lækkert og dejlig hot. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

2

8 Kommentar

  • Catarina
    17. oktober 2011 at 06:39