Søndagsmiddagen

16. oktober 2011

20111016-183335.jpg

…stod i dag på grøntsagscurry med lidt kyllingebryst i. Opskriften er ret simpel og har taget udgangspunkt i min Bangkok Curry, bare x 2,5 der ud over smed jeg 2 squash, 4 bagekartofler, et helt blomkålshovede, 2 røde og 2 grønne peberfrugter i. Alle grøntsagerne skar jeg i grove tern og kom dem i sammen med de flåede tomater. Dog kom jeg først blomkålen i små 10 minutter før maden var færdig, for ellers smattede den helt ud.

Super lækkert og dejlig hot. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 16. oktober 2011 at 19:22

  Hvor ser det lækkert ud Catarina, og en dejlig simpel opskrift lige til at gå til, jeg er overbevist om at det smagte jer.
  I kærlige tanker, god Søndag aften,

  • Reply Catarina 17. oktober 2011 at 06:39

   @Michael – det var en skøn middag og det bedste af det hele, der er til flere dage 🙂

 • Reply Moster Tulle 16. oktober 2011 at 20:51

  Det ser sindssygt lækkert ud og absolut noget der må prøves en dag 🙂

  • Reply Catarina 17. oktober 2011 at 06:45

   @Moster Tulle – retten er lige så let at lave som den lyder og alle i huset her, synes den er den bedste Curry de har smagt, og det om jeg bruger kylling eller andet kød, eller slet ingen kød. 🙂

 • Reply Jens 19. oktober 2011 at 14:15

  Det ser helt vildt lækkert og sundt ud. Jeg køber nogen gange noget take away der ligner, men jeg skal vist prøve at lave det selv. Hvor køber man sådan noget grøn karry? Er det vegansk? …. og er det overhovedet nødvendigt?

  • Reply Catarina 19. oktober 2011 at 18:05

   @Jens – Karrypastaen er helt klart den bægrene ingrediens og kal ikke undværes. Descærre er den grønne pasta som jeg har bruger ikke vegansk, da den indeholder rejepasta, men måske der findes andre.

   Jeg køber altid min karrypasta i invandrebutikker og det samme gør jeg risene. 🙂

 • Reply Lidt synd for mig, eller hvordan jeg nogen gange heller vi spise hjemme end ude 13. september 2012 at 18:27

  […] 18:25 og gemt i: [Arbejdslivet, Mig]I går besluttede jeg mig for at vi skulle have en god gedin Chicken Curry , bare uden kartofler, men i stedet med nogle flade bagte falafler til, sådan en god omgang, hvor […]

 • Reply Lidt synd for mig, eller hvordan jeg nogen gange heller vil spise hjemme end ude 15. september 2012 at 08:24

  […] 18:25 og gemt i: [Arbejdslivet, Mig]I går besluttede jeg mig for at vi skulle have en god gedin Chicken Curry , bare uden kartofler, men i stedet med nogle flade bagte falafler til, sådan en god omgang, hvor […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.