Menu
Brasseriet / Hos os / Kogebogen

Søndagsmiddagen

20111016-183335.jpg

…stod i dag på grøntsagscurry med lidt kyllingebryst i. Opskriften er ret simpel og har taget udgangspunkt i min Bangkok Curry, bare x 2,5 der ud over smed jeg 2 squash, 4 bagekartofler, et helt blomkålshovede, 2 røde og 2 grønne peberfrugter i. Alle grøntsagerne skar jeg i grove tern og kom dem i sammen med de flåede tomater. Dog kom jeg først blomkålen i små 10 minutter før maden var færdig, for ellers smattede den helt ud.

Super lækkert og dejlig hot. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

2

8 Kommentar

 • Michael Hanmann
  16. oktober 2011 at 19:22

  Hvor ser det lækkert ud Catarina, og en dejlig simpel opskrift lige til at gå til, jeg er overbevist om at det smagte jer.
  I kærlige tanker, god Søndag aften,

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2011 at 06:39

   @Michael – det var en skøn middag og det bedste af det hele, der er til flere dage 🙂

   Reply
 • Moster Tulle
  16. oktober 2011 at 20:51

  Det ser sindssygt lækkert ud og absolut noget der må prøves en dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2011 at 06:45

   @Moster Tulle – retten er lige så let at lave som den lyder og alle i huset her, synes den er den bedste Curry de har smagt, og det om jeg bruger kylling eller andet kød, eller slet ingen kød. 🙂

   Reply
 • Jens
  19. oktober 2011 at 14:15

  Det ser helt vildt lækkert og sundt ud. Jeg køber nogen gange noget take away der ligner, men jeg skal vist prøve at lave det selv. Hvor køber man sådan noget grøn karry? Er det vegansk? …. og er det overhovedet nødvendigt?

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2011 at 18:05

   @Jens – Karrypastaen er helt klart den bægrene ingrediens og kal ikke undværes. Descærre er den grønne pasta som jeg har bruger ikke vegansk, da den indeholder rejepasta, men måske der findes andre.

   Jeg køber altid min karrypasta i invandrebutikker og det samme gør jeg risene. 🙂

   Reply
 • […] 18:25 og gemt i: [Arbejdslivet, Mig]I går besluttede jeg mig for at vi skulle have en god gedin Chicken Curry , bare uden kartofler, men i stedet med nogle flade bagte falafler til, sådan en god omgang, hvor […]

  Reply
 • […] 18:25 og gemt i: [Arbejdslivet, Mig]I går besluttede jeg mig for at vi skulle have en god gedin Chicken Curry , bare uden kartofler, men i stedet med nogle flade bagte falafler til, sådan en god omgang, hvor […]

  Reply

Skriv en kommentar