Menu
Hverdagslivet...

Filmdag

20111017-065501.jpg

Så er det i dag, at filmholdet fra Aarhus kommer til Hindevad (det er der hvor min arbejdsplads ligger) og skal filme Bossen, mens han fortæller om vores produkter. Det bliver spændende at følge med i, og måske jeg også kan lure dem nogle tricks af, det kunne da være fedt. Hvornår arbejdsdagen slutter er dog uvist, for vi fortsætter til alt er i kassen.

En god, spændende og travl mandag er i vente, for jeg er også alene på kontoret, da både Maybritt og mit orakel Lone holder en velfortjent efterårsferie.

Ha’ en dejlig én af slagsen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Helle K.
  17. oktober 2011 at 18:28

  Spændende 🙂 Jeg glæder mig til at høre mere…

  SVAR
  • Catarina
   18. oktober 2011 at 07:25

   @Hlelle – det gik rigtigt fint og alle film kom i kassen. Så nu glæder vi os til at modtage dem fra filmfirmaet og selv se dem i Bilka. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar