Filmdag

17. oktober 2011

20111017-065501.jpg

Så er det i dag, at filmholdet fra Aarhus kommer til Hindevad (det er der hvor min arbejdsplads ligger) og skal filme Bossen, mens han fortæller om vores produkter. Det bliver spændende at følge med i, og måske jeg også kan lure dem nogle tricks af, det kunne da være fedt. Hvornår arbejdsdagen slutter er dog uvist, for vi fortsætter til alt er i kassen.

En god, spændende og travl mandag er i vente, for jeg er også alene på kontoret, da både Maybritt og mit orakel Lone holder en velfortjent efterårsferie.

Ha’ en dejlig én af slagsen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. oktober 2011 at 18:28

  Spændende 🙂 Jeg glæder mig til at høre mere…

  • Reply Catarina 18. oktober 2011 at 07:25

   @Hlelle – det gik rigtigt fint og alle film kom i kassen. Så nu glæder vi os til at modtage dem fra filmfirmaet og selv se dem i Bilka. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.