Menu
Dagligdagen

Våd morgen

20111018-083351.jpg

Er nu ankommet til jobbet og sikke en våd omgang det var at køre herud. Lige nu gad jeg godt være Christian som ligger hjemme under den lune dyne med ild i brændeovnen. Men jeg har lige en lille arbejdsdag foran mig. En arbejdsdag, hvor jeg er helt alene på pinden. Jeg tror at jeg får nået en masse, for forstyret bliver jeg jo ikke.

Du må have en god dag. 🙂

0

2 kommentar

 • Helle K.
  18. oktober 2011 at 14:09

  Her har vi lige set solen, men nu regner det igen. I morges blev jeg godt gennemblødt på dagens tur, men efter et bad var jeg frisk og på toppen.
  Håber dagen blev god 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2011 at 16:05

   @Heelle K. – her kom solen først kl. 14, men nu er det til gengæl også et fantastisk solskin, omend ret så koldt og blæsende.

   Tak, jeg har haft en skøn dag, hvor det meste af eftermiddagen har være heeeelt rolig. Dejligt!

   Reply

Skriv en kommentar