Våd morgen

18. oktober 2011

20111018-083351.jpg

Er nu ankommet til jobbet og sikke en våd omgang det var at køre herud. Lige nu gad jeg godt være Christian som ligger hjemme under den lune dyne med ild i brændeovnen. Men jeg har lige en lille arbejdsdag foran mig. En arbejdsdag, hvor jeg er helt alene på pinden. Jeg tror at jeg får nået en masse, for forstyret bliver jeg jo ikke.

Du må have en god dag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 18. oktober 2011 at 14:09

  Her har vi lige set solen, men nu regner det igen. I morges blev jeg godt gennemblødt på dagens tur, men efter et bad var jeg frisk og på toppen.
  Håber dagen blev god 🙂

  • Reply Catarina 18. oktober 2011 at 16:05

   @Heelle K. – her kom solen først kl. 14, men nu er det til gengæl også et fantastisk solskin, omend ret så koldt og blæsende.

   Tak, jeg har haft en skøn dag, hvor det meste af eftermiddagen har være heeeelt rolig. Dejligt!

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.