Menu
Dagligdagen

Skoven rødmer

Som jeg har skrevet før, så har jeg den smukkeste udsigt fra min arbejdsplads. I dag snuppede jeg lige mobilen og hoppede udenfor for at tage et billede af skoven nede bagerst i haven. Skoven er her, ligesom så mange andre steder, ved at rødme og jeg kan forstille mig at den bare bliver smukkere og smukkere, de næste uger.

20111019-162313.jpg

Tidligere i dag var vejret smukt, men nu her over middag, er det ret så vekslende. Det ene øjeblik regner det tykt, det næste skinner solen. Men sådan er efteråret vist.

Jeg har faktisk fri på fredag, men jeg ved endnu ikke om jeg holder fri, eller om jeg lige smutter forbi firmaet i et par timer, for at få alt færdigt til mit møde i Holland mandag og tirsdag i næste uge. Nu får vi at se.

6 kommentar

  • Catarina
    19. oktober 2011 at 18:06