Skoven rødmer

19. oktober 2011

Som jeg har skrevet før, så har jeg den smukkeste udsigt fra min arbejdsplads. I dag snuppede jeg lige mobilen og hoppede udenfor for at tage et billede af skoven nede bagerst i haven. Skoven er her, ligesom så mange andre steder, ved at rødme og jeg kan forstille mig at den bare bliver smukkere og smukkere, de næste uger.

20111019-162313.jpg

Tidligere i dag var vejret smukt, men nu her over middag, er det ret så vekslende. Det ene øjeblik regner det tykt, det næste skinner solen. Men sådan er efteråret vist.

Jeg har faktisk fri på fredag, men jeg ved endnu ikke om jeg holder fri, eller om jeg lige smutter forbi firmaet i et par timer, for at få alt færdigt til mit møde i Holland mandag og tirsdag i næste uge. Nu får vi at se.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 19. oktober 2011 at 17:00

  Der er ikke noget så smukt som skoven i oktober 🙂 Farverne er fantastiske.

  • Reply Catarina 19. oktober 2011 at 18:06

   @Helle K. – Ja, farverne og ikke at forglemme, lyset, som er mere blødt på denne årstid. 🙂

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 19. oktober 2011 at 20:07

  Super smukt…På min arbejdsplads sidder vinduerne så højt oppe, at jeg siddende tilstand ikke kan se ud af vinduet…øv.
  En dejlig aften til dig og tusind tak for dit råd ;D

  • Reply Catarina 20. oktober 2011 at 07:36

   @Gitte – Aii, hvor tæls at du ikke kan kikke ud. Jeg holder selv af at kunne følge med i naturen og vejrets skiften.

   Jeg er kun glad for hvis jeg har kunne hjælpe. Håber din aften var god.

   Du må have en god torsdag. 🙂

 • Reply FruE 19. oktober 2011 at 20:24

  Dejlig udsigt som jeg godt kan forstå, at du nyder. Det er sundt, at “strække øjnene” lidt i løbet af dagen – altså så langt væk – og hvad bedre er det med sådan en udsigt.

  • Reply Catarina 20. oktober 2011 at 07:35

   @Fru E – Ja, det er skønt at have noget smukt at kikke på, når man tager øjnene væk fra skærmen.

   Ha’ en god dag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.