Weekend – næsten

20. oktober 2011

20111020-184029.jpg

Jeg holder fri i morgen og har dermed allerede weekend. Eller, helt fri har jeg nu ikke, der er lige et par småsten småting jeg skal have lavet inden jeg siger slut. Så formiddagen i morgen bliver lige lavet om til en hjemmearbejdsdag. Det er helt ok, bare det at kunne sove længe, og ikke skulle ud af døren, er ret så rar en tanke sådan en torsdag aften, hvor der står krimi på programmet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.