Menu
Familieliv / Teknologi

BBC og ny dims

For noget tid side, faktisk er det kun en lille månedstiden siden, jeg købte min iPad, og i den tid der er gået har jeg faktisk ikke brugt min bærbare computer ret meget. Så at sige alle indlæg siden 2. Oktober er skrevet på iPad’en og den er blevet en ret så god erstatning for den bærbare. Den er handy, let og yderst fleksibel og så er den klar til brug, hvor og når som helst.

Jeg købte jo også et par ‘dimser‘, som jeg vidste jeg ville få brug for omkring billeder, og den ene har jeg også brugt rigtig meget, nemlig kortlæseren.

Men så var det jeg så at BBC havde lavet en app til iPad og den hentede jeg. Der var enkelte programmer jeg kunne se gratis, samt downloade. Det viste sig, at den app bare fungerede fantastisk og jeg købte så adgang til hele herligheden (alle programmer) så jeg kunne se flere afsnit af diverse udsendelser.

20111022-102955.jpg

Nu er skærmen på sådan en iPad ikke særlig stor at kikke på, hvis man som familie vi se de storslåede naturprogrammer fra BBC, så jeg har nu købt endnu en ‘dims’, den ankom med posten i går.

20111022-102943.jpg

Med den ‘dims’ kan jeg sætte et HDMI kabel i fjernsynet og den anden af HDMI kablet i ende af ‘dimsen,’ hvorefter indholdet fra iPaden kan ses på fjernsynet. Og hold nu op hvor det bare funker. Vi prøvede det i går og sikke en oplevelse det er at se på en stor skærm. For at iPaden ikke skal løbe tør for strøm (det kar jeg dog ikke oplevet den gør, sådan lige med det samme, faktisk holder batterritiden helt fantastisk), kan man desuden sætte strømdorsyningen til ‘dimsen’ så den lader samtidig med. Smart.

Nu kan det godt være, at den måned som jeg har købt adgang til hele BBC’s bibliotek, bliver forlænget. 😀

8 kommentar

  • Catarina
    22. oktober 2011 at 12:51