Menu
Livet

Sydvestover

Sidder lige nu og prøver at få øjne med en dejlig kop te. Inden længe skal jeg på badeværelset og føntørre garnet og smøre lidt farvelade i ansigtet. Og mens jeg er derude, pakker jeg lige toilettasken for turen går i dag sydvestover – nærmere bestemt ned til der hvor mærket er.

20111024-065232.jpg

Bossen skulle ellers have været med, men jeg fik en SMS fra ham i aftes, hvor han skrev, at han var syg og om jeg ville køre selv eller vi skulle aflyse. Nu er det mig der skal til møde dernede og han er bare flink at ville med, da det er første gang jeg skal derned. Jeg skrev til ham, at jeg selv kørte. Egentlig meget rart, så så ved jeg hvordan der køres. 😉

Må din mandag blive en god én af slagsen. Vi ses. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    28. oktober 2011 at 07:09