Sydvestover

24. oktober 2011

Sidder lige nu og prøver at få øjne med en dejlig kop te. Inden længe skal jeg på badeværelset og føntørre garnet og smøre lidt farvelade i ansigtet. Og mens jeg er derude, pakker jeg lige toilettasken for turen går i dag sydvestover – nærmere bestemt ned til der hvor mærket er.

20111024-065232.jpg

Bossen skulle ellers have været med, men jeg fik en SMS fra ham i aftes, hvor han skrev, at han var syg og om jeg ville køre selv eller vi skulle aflyse. Nu er det mig der skal til møde dernede og han er bare flink at ville med, da det er første gang jeg skal derned. Jeg skrev til ham, at jeg selv kørte. Egentlig meget rart, så så ved jeg hvordan der køres. 😉

Må din mandag blive en god én af slagsen. Vi ses. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle 24. oktober 2011 at 08:07

  God tur og kør pænt 🙂

  • Reply Catarina 28. oktober 2011 at 07:09

   @Helle – det gjorde jeg og tak. 🙂

 • Reply Per 24. oktober 2011 at 08:58

  God tur ud over stepperne 😉

  • Reply Catarina 28. oktober 2011 at 07:10

   @Per – mange tak skal du have. 🙂

 • Reply Helle K. 24. oktober 2011 at 13:11

  God tur 🙂
  Selvfølgelig kører du selv 😉

  • Reply Catarina 28. oktober 2011 at 07:10

   @Helle K. – og det var en hyggelig tur og jeg nød bare at være mig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar