Så ramte jeg

11. november 2011

…endelig fredagen. Det har været en lidt hård uge, sådan rent arbejdsmessig. Masser at lave og en smule for lidt tid. Men jeg er ved at være med igen, og regner bestemt med at fredagens arbejdsdag slutter ved middagstid. Som den plejer.

Morgenhygge

Lige nu hygger jeg med te, ild i brændeovnen og en masse sterinlys, inden jeg skal ud af døren. Inden jeg rammer Hindevad, skal jeg dog lige forbi værkstedet med min bil, da det er tid til første servicetjek og i samme omgang skal sommerhjulene også skiftes til vinterhjul. Mens bilen serviceres, får jeg heldigvis en lånebil, så jeg kan komme på arbejde.

En god fredag morgen til dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar