Menu
Biler og Campingvogne / Kvindeliv

Så ramte jeg

…endelig fredagen. Det har været en lidt hård uge, sådan rent arbejdsmessig. Masser at lave og en smule for lidt tid. Men jeg er ved at være med igen, og regner bestemt med at fredagens arbejdsdag slutter ved middagstid. Som den plejer.

Morgenhygge

Lige nu hygger jeg med te, ild i brændeovnen og en masse sterinlys, inden jeg skal ud af døren. Inden jeg rammer Hindevad, skal jeg dog lige forbi værkstedet med min bil, da det er tid til første servicetjek og i samme omgang skal sommerhjulene også skiftes til vinterhjul. Mens bilen serviceres, får jeg heldigvis en lånebil, så jeg kan komme på arbejde.

En god fredag morgen til dig. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar