Menu
Os & Familien

Nu atter med automatisk tørring

I morges blev jeg på jeg ind af døren til arbejde, ringet op af chauføren som havde vores nye tørretumbler bag i bilen. Han ville komme engang over middag. Jeg spurgte så ind til om det var kl. 13 eller kl. 14, da jeg så ville kører fra arbejde så det passede. Den søde mand spørger så, hvor langt jeg havde hjem og da jeg fortæller ham at jeg er ret tæt på hjemme, foreslår han at han ringer 15 minutter før han er her. Fedt!

20111117-165224.jpg
~Den gamle stadig på sin plads.

Lidt i to ringer han og siger an er på vej og jeg pakker dammen og kører hjem. Lige ankommet herhjemme, kommer han kørende ned af vejen. Det kan da kalles timing. Han får kørt den nye op og kapper ledningen til den gamle, inden han sætter den nye til. Alt virker og han tager den gamle med sig. En helt igennem hyggelig chaufør som jeg tror hygger sig med at kære rundt og indstasllere og få en lille snak.

20111117-165236.jpg
~Den nye kom på plads.

Nu står den nye maskine, snehvid og fin, ved siden af en lidt ældre model af en vaskemaskine. Men dejligt er det, igen at have muligheden for at tørre det tøj, som kam tåle en tur i sådan en maskine.

20111117-165356.jpg
~Jeg er så klar til at tage den nye i brug.

Nu står den og snurre lystigt med den første lille portion tøj. Ja, for jeg skulle da afprøve den. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    17. november 2011 at 18:51