Menu
Familieliv

Med på alle fronter

20111208-064735.jpg

Jeg er ikke en person der stresser eller lader mig slå ud, fordi jeg har travlt. Jeg ved ikke om det er en medføt evne, eller om det bare er sådan, at jeg acceptere tingenes tilstand. Selvom jeg den seneste tid har haft uhyggeligigt travlt på jobbet, og dermed er oppe på over 30 timer, som nu venter på at skulle afspadseres, føler jeg ikke travlheden som noget negativt.

Og omkring juletid, føler jeg altid jer er med. Der er tid til hygge og masser nydelse og pludselige indfald. Ingen håndbremsetræk er nødvendige her, for når jeg det jeg vil, så når jeg det, og hvis ikke, ja, så er det ikke meningen, at det skal nås. Jeg hygger og når juleaften rammer, så hygger vi bare og nyder at være sammen.

Selv kalenderlyset følger med og inden aften er omme er 8 tallet også brændt ned, eller det regner jeg med, og sådan går dagene om jeg vil det eller ej. Jeg lytter til min krop og siger til og fra og nogle ting (arbejdet) kan man ikke sige fra til, men så må andet vige og det er helt ok med mig. Jeg når jo nok det jeg har lyst til.

Ingen stress her, men bare en masse hygge.

Må du få en dejlig hygsom dag hvor der er plads til at nyde livet. 🙂

0

6 kommentar

 • Helle K.
  8. december 2011 at 07:53

  Det vidste jeg godt 🙂
  Men jeg bliver nu heller aldrig stresset af julen – jeg kan sagtens holde jul uden småkager og konfekt – hvis det er det jeg vil, ellers laver jeg noget og bager nogle. Julen for mig er bare nogle fridage, jeg har ikke lagt en bunke traditioner på mine (eller mine nærmestes) skuldre, tingene går som de skal og vil.Jeg kender mange, som SKAL bage, lave konfekt og holde julefrokost sammen med begge familier og måske flere af dem og klare alle børnenes arrangementer og afgøre hvor og med hvem de vil være juleaften – de er helt forpustede, når vi når Nytår.

  Reply
  • Catarina
   8. december 2011 at 16:14

   @Helle K. – vi har heldigvis heller ikke alle de der julefrokoster og de bliver nok heller aldrig en del af min jul. Vil meget heller bare se hvad der kommer og tage den derfra. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  8. december 2011 at 07:54

  PS: Vi er lidt foran dig – Lasse faldt nemlig i søvn med kalenderlyset brændende i weekenden, så vi sprang til den 9. december i et hug 😉

  Reply
  • Catarina
   8. december 2011 at 16:15

   @Helle K. – ja det kan jo ske og sker osse er nogle gange i weekenderne. Men endnu i år altså. Men pyt, det går jo nok. 🙂

   Reply
 • FruE
  8. december 2011 at 19:02

  Jeg kan både stresse (desværre) og slåes ud, men der skal heldigvis mere til nu end for et par år siden. Privat slapper vi og hygger så meget det er muligt og når jeg bare besluttede mig for, at december ville være anderledes end de foregående år, så er det helt fint. Arbejdsmæssigt ligger jeg vandret og har mange udedage. Det er da hårdt ikke, at være i de hjemmelige omgivelser, men projektet jeg arbejder på er også super spændende. Så pyt!

  Afspadsering….hvad er det 

  Deligt du nyder december og jeg tror dit indlæg kan smitte andre uden helt så megen indre ro.

  Reply
  • Catarina
   8. december 2011 at 19:33

   @FruE – arbejdsmessig har jeg også travlt, men jeg lader mig ikke slå ud, for jeg når det, dog med hjælp fra nogle ekstra timer.

   Jeg tror bare at jeg tidligere, altid havde så sindssygt travlt (som tjener ligger man vandret fra midten af november og frem til januar. Og efter det nyttede ikke at lade sig slå ud. Jeg skulle køre for fuld skrue dag efter dag, men ingen weekend fri i op til 10uger og med arbejde 6 dage om ugen og op til 14 timer af gangen. Så måske derfor jeg bare tager livet og tingene som de kommer. For uanset om jeg vil det eller ej, så skifter dagen. 😉

   Jeg ved at det projekt du er på er spændende og det gør jobbet meget lettere, end hvis det bare var trivialiteter der skulle laves. 😃

   Reply

Skriv en kommentar