Menu
Familieliv

Med på alle fronter

20111208-064735.jpg

Jeg er ikke en person der stresser eller lader mig slå ud, fordi jeg har travlt. Jeg ved ikke om det er en medføt evne, eller om det bare er sådan, at jeg acceptere tingenes tilstand. Selvom jeg den seneste tid har haft uhyggeligigt travlt på jobbet, og dermed er oppe på over 30 timer, som nu venter på at skulle afspadseres, føler jeg ikke travlheden som noget negativt.

Og omkring juletid, føler jeg altid jer er med. Der er tid til hygge og masser nydelse og pludselige indfald. Ingen håndbremsetræk er nødvendige her, for når jeg det jeg vil, så når jeg det, og hvis ikke, ja, så er det ikke meningen, at det skal nås. Jeg hygger og når juleaften rammer, så hygger vi bare og nyder at være sammen.

Selv kalenderlyset følger med og inden aften er omme er 8 tallet også brændt ned, eller det regner jeg med, og sådan går dagene om jeg vil det eller ej. Jeg lytter til min krop og siger til og fra og nogle ting (arbejdet) kan man ikke sige fra til, men så må andet vige og det er helt ok med mig. Jeg når jo nok det jeg har lyst til.

Ingen stress her, men bare en masse hygge.

Må du få en dejlig hygsom dag hvor der er plads til at nyde livet. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    8. december 2011 at 16:14