Morgenstund

10. december 2011

20111210-094028.jpg

Morgensolen kikker frem her på Fyn og det er vildt dejligt at se. Der er dog et lille men…. Med solen ankomst afslører mine vinduer også, at alt den regn som har pisket på ruderne de sidste døgn, slet ikke har gjort dem godt. Jeg må vist heller ud med en spand med vand og sæbe og få dem gjort lidt mere gennemsigtige. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.