Menu
Livet

Kapitulation

20111212-122108.jpg

Jeg vågnede i morges med en alt for tyk hals og en ømhed i alle led. Jeg regnede med at et bad, et par Panodiler og en dag arbejde ville få bugt med dårligdommene. Men efter mit formiddagsmøde med min papleverandør, måtte jeg kapitulere og sige til mine kollegaer, at jeg tog hjem. Alle var selvfølgelig forstående, da de jo ved selvsyn kunne se hvor skidt jeg havde det.

Nu har jeg tændt op i brændeovnen og om lidt kryber jeg i seng, og vil prøve at få sovet det hele væk.

For desværre kan jeg ikke blive hjemme i morgen, da jeg har hele 5 planlagte møder. Sååå jeg SKAL være frisk. Så hvis du kan, må du godt lige sende lidt helende karma i min retning. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    12. december 2011 at 16:17