Som englene synger

12. december 2011

20111212-161639.jpg

…ja det gør jeg altså ikke. Jeg har ikke mistet stemmen, men noget mandig lyder den nu alligevel. Jeg har fået sovet lidt mere end 3 timer og jeg har det betydeligt bedre, end da jeg kom hjem fra job. Og hvis jeg plejer mig selv med masser af var te, og et par af de små hvide inden sengetid, så skal jeg nok komme igennem dagen i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anita 12. december 2011 at 19:12

  Vildt fedt billede!!

  • Reply Catarina 12. december 2011 at 19:31

   @Anita – tak skal du have, synes osse selv det er ret fedt. 😀

 • Reply Brian Rasmussen 12. december 2011 at 19:35

  fedt billede…

  • Reply Catarina 12. december 2011 at 19:38

   @Brian – det betyder sgu meget når det kommer fra dig. Tak skal du have. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.