Menu
Hverdagslivet...

En tapper soldat

20111213-170535.jpg

Jeg klarede dagens mange møder, kun forstyrret af en masse nysen. Jeg har nu ikke ondt nogen steder, kun en sæde som løber lige derhen hvor den vil og på grund af tyngdekraftens lov, er det nedad. Men godt at det ikke har sat sig fast. Jeg har været en god og tapper arbejdssoldat i dag. Et klap på skulderen til mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • FruE
  13. december 2011 at 18:21

  Godt gået 🙂

  SVAR
  • Catarina
   13. december 2011 at 19:13

   @FruE – det var virkelig godt at jeg var på toppen, eller i hvert fald så godt jeg nu kunne være. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar