En tapper soldat

13. december 2011

20111213-170535.jpg

Jeg klarede dagens mange møder, kun forstyrret af en masse nysen. Jeg har nu ikke ondt nogen steder, kun en sæde som løber lige derhen hvor den vil og på grund af tyngdekraftens lov, er det nedad. Men godt at det ikke har sat sig fast. Jeg har været en god og tapper arbejdssoldat i dag. Et klap på skulderen til mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply FruE 13. december 2011 at 18:21

    Godt gået 🙂

    • Reply Catarina 13. december 2011 at 19:13

      @FruE – det var virkelig godt at jeg var på toppen, eller i hvert fald så godt jeg nu kunne være. 🙂

    Skriv gerne en kommentar