Der er åbenbart ingen der har fødselsdag i december

17. december 2011

Hvorfor er det lige, at næsten uanset hvilken butik man bevæger sig ind i her i december, så har de kun julepapir som indpakningspapir. Er der ingen andre der har fødselsdag i december end min Søren. Jeg synes skisme ikke det er ok, selvom der selvfølgelig ikke går noget af mig at pakke ind selv, det gør jeg alligevel næsten med alle julegaverne. Men det er da underligt at ingen har almindeligt papir, eller er det måske en provinsting?

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Katja 17. december 2011 at 13:15

  Det oplever jeg ikke her i Værløse… Vi har 3 fødselsdage her i december d.5, 15 & 17.
  I dag er det min far som fylder 65 år. Han får bl.a en bog – og når jeg siger det er til fødselsdag – så er ekspedienterne hurtige til at indpakke i andet end julepapir.
  MEN det er rigtigt at fødselsdagsgaver IKKE skal være i julepapir !!!
  Rigtig mange gange TILLYKKE til Søren.

  • Reply Catarina 17. december 2011 at 13:47

   @Katja – jeg må til staden næste gang jeg skal have fødselsdagsgaver i julempneden. Søren har først fødselsdag på onsdag, men mange tak alligevel. 🙂

   Og tillykke til alle dine som har her i december. 🙂

 • Reply susanne 17. december 2011 at 14:56

  Du er bestemt ikke den eneste der er stødt ind i disse papir “problemer”. Vi har 4 fødselsdage d.6., d.20., d.24.Dec og 4. januar, og jeg synes altid de forretningsdrivende ser så underligt på en, når man frabeder sig julepapir, men det er blevet bedre med årene, engang iemllem har jeg oplevet at de må ud i baglokalet og finde det alm. gavepapir frem….

  • Reply Catarina 17. december 2011 at 16:37

   @Susanne – dejligt at høre at jeg ikke er den enester der er stødt på det problem. Jeg synes ikke det er ok og jeg vil helt sikker aldrig give en fædselsdagsgave som er pakket ind i julepapir, det synes jeg ikke jeg kan være bekendt. 🙂

 • Reply Stine 17. december 2011 at 16:56

  Jeg har selv fødselsdag i december og jeg ved mange selv pakker om. Netop fordi der kun er julepapir i butikkerne. Og det kan man altså ikke til fødselsdag!
  Jeg har fødselsdag efter jul og det sker derfor jeg får dubletter der skal byttes. Nu er bytteperioden gerne langt ind i januar, men tidligere var den kortere. Engang jeg skulle bytte en fødselsdagsgave i Imerco nægtede ekspedienten, fordi han ikke troede på mig – jeg måtte vise sygesikringsbevis for at bevise min fødselsdato for få lov at bytte fordi perioden var overskredet. Det var endda en gave som var købt som fødselsdagsgave, men som ekspedienten havde lavet byttemærke som julegave. Det synes jeg er ualmindelig dårlig service. Og lidt et sidespring 😉

  • Reply Catarina 17. december 2011 at 17:12

   @Stine – den synes jeg ikke er ok og når man ligefrem skal ligimentere sig, så synes jeg det er for langt ude. Jeg mener at det ikke burde være så svært at have to ruller med papir, så det ikke virker Simon man er underlig, bare fordi man gerne vil give en fødselsdagsgave som er pakket ind i fødselsdagspapir.

   Håber du får masser af gaver som er pakket fint og fødselsdagsagtigt ind, for det er nu sjovere at pakke gaver op på sin fødselsdag, som også vidner om at det ikke er en julegave.

   PS. Tak for kampen. Du er skisme skrap. 🙂

   • Reply Stine 17. december 2011 at 17:21

    Jeg blev også helt og aldeles paf! Og pga en anden episode blev Imerco lagt på is i nogle år 😉 Så kunne de lære det!

    Jeg er overbevist om at jeg nok skal få en skøn ikke-julet fødselsdag. Ganske som jeg plejer 🙂

    P.S. Selv tak for kampen – det var rigtig hyggeligt – og så må jeg indrømme, at jeg fik nogle gode bogstavkombinationer denne gang, det hjalp på det hele 🙂

    • Reply Catarina 17. december 2011 at 17:42

     @Stine – jeg havde nok osse valgt at lægge dem på is, og måske også skrevet til toppen. 🙂

     Så var det derfor at jeg ikke havde ret mange “gode” kombinatiner, du fik alle de gode. 😆
     Glæder mig til revanchen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.