Mit største ønske

19. december 2011

Hvis der er noget jeg ønsker mig helt helt vildt, ud over at mine nære og alle andre er ved godt helbred og mod, så er det at få lov til at opleve nordlys. Tænk at se “ånderne” danse over himmelen. Det må være en fantastisk oplevelse. Og mit kamera, ja det ville jeg selvfølgelig osse have med mig.

Jeg drømmer og håber på en dag….. suk…

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 19. december 2011 at 20:43

  Helt sikkert en fantastisk oplevelse – jeg glæder mig til billederne, for du opnår det stensikkert 🙂

  • Reply Catarina 19. december 2011 at 20:49

   @Helle K. – jeg er desværre ikke helt så småsikker som dig, men for pokker hvor ville det være en skøn oplevelse. En ud over det sedvaneligt. Og ja, hvis… så ville jeg helt sikker osse smide en stak billeder herind. 😉

 • Reply Jan 19. december 2011 at 21:08

  Mig bekendt findes der ikke Nordlys i Ægypten, Thailand og andre eksotiske steder sydpå, så måske skulle du ændre dit rejsemønster for en gangs skyld 😉 .

  Hvis du googler Nordlys og rejser så kommer der mange muligheder op. Letteste sted at komme til er Tromsø i Nordnorge, som iøvrigt er en pragtfuld by.

  • Reply Catarina 19. december 2011 at 21:11

   @Jan – hi hi, ja, de steder er der ikke nordlys. Men problemet er nok mest, at man skal bruge en 10-14 dage i januar eller februar for at være nogenlunde sikker og så meget ferie har jeg ikke i den periode. Og så er man ikke engang sikker på at se det. 🙂

 • Reply Therese 20. december 2011 at 10:28

  Du må ta med mig til Norge, en vinter 😉 Nordlys er så smukt, at man næsten ikke forstår det. Jeg har været så heldig at opleve det mange gange.

  • Reply Catarina 20. december 2011 at 16:29

   @Therese – dit heldige asen. Åhh, hvor ville jeg gerne med og opleve det på nært hold og med egne øjen. 🙂

  Skriv gerne en kommentar