Menu
Dagligdagen

God julemorgen

20111224-072400.jpg I går formiddags, hyggede jeg med at pynte juletræet og nu står det bare og venter på at blive tændt. Vi har altid brugt levende lys, da jeg synes det er noget af det hyggeligste.

Lige nu sidder jeg og nyder at der er masser af tid og der ikke er meget der skal nås. Det bliver juleaften uanset hvad og så kan man lige så godt nyde tiden.

Gåsen ligger i køleskabet og engang omkring middag, vil jeg tage mig kærligt af den, så den kan blive klar til ovnen. Jeg har tidligere prøvet at lave andesteg dagen før, så den var klar til at blivet lunet, selve juleaften, men det er altså ikke det samme og som at stå og tranchere saftige stykker ud på selve dagen. Jeg ved, at der kommer til at brede sig en liflig duft i huset og uhl hvor jjeg elsker duften af jul og stress, ja, det er der ingen af.

Men først skal der morgenhygges lidt endnu og derefter vil jeg kaste mig over risengrøden, så den kan ende som en let og smagfuld ris-ala-mande.

God julemorgen til jer der læser med.

10 kommentar

  • Catarina
    24. december 2011 at 08:40