Harry Potter

24. december 2011

20111224-114935.jpg

Søren var så ualmindelig heldig at få hele Harry Potter samlingen på DVD, i fødselsdagsgave. Så i aftes, satte vi den første film på og råhyggede. Selvom vi havde set den før, var der alligevel nogle sener vi havde glemt, så den føltes ikke som en genudsendelse. Vi har alle læst bøgerne inde de blev filmatiserede og et par af filmene har vi også set herhjemme, men ikke alle.

Jeg kan sagtens forestille mig, at mange af aftenerne, her i juleferien, vil bliver brugt til at se de andre film. Kald mig bare barnlig, men de er altså ret så underholdende og rigtig flot filmatiserede. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar