Menu
Her hos os

Harry Potter

20111224-114935.jpg

Søren var så ualmindelig heldig at få hele Harry Potter samlingen på DVD, i fødselsdagsgave. Så i aftes, satte vi den første film på og råhyggede. Selvom vi havde set den før, var der alligevel nogle sener vi havde glemt, så den føltes ikke som en genudsendelse. Vi har alle læst bøgerne inde de blev filmatiserede og et par af filmene har vi også set herhjemme, men ikke alle.

Jeg kan sagtens forestille mig, at mange af aftenerne, her i juleferien, vil bliver brugt til at se de andre film. Kald mig bare barnlig, men de er altså ret så underholdende og rigtig flot filmatiserede. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
1

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar