Morphy Richards

31. december 2011

Jeg har længe gerne ville have en mælkeskummer, men var ikke sikker på hvilken jeg gerne ville have. Mit krav til den var, at den kunne tage en del mælk, osse mere end nogle af dem jeg har set i diverse butikker. På nettet faldt jeg over én som nettop opfyldte mit krav, så jeg var ikke sen på tasterne.

20111231-162630.jpg

20111231-162731.jpg 20111231-162701.jpg

20111231-162718.jpg

Og dagen efter bestillingen kom posten med den. Nøj hvor er den lækker og sikke hurtig den er. mine Chai Latte, smager som englene synder nu hvor der er skum på toppen. Umm, siger jeg bare.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Michael Hanmann 31. december 2011 at 16:15

  Jeg har først for nylig smagt Chai Latte Catarina og det er bestemt ikke sidste gang jeg smager det, den ser rigtigt lækker ud den mælkeskummer.
  I kærlige tanker, Godt Nytår.

  • Reply Catarina 31. december 2011 at 16:44

   @Michael – jeg har efterhånden smagt en del og det er bestemt ikke alle der er lige godt. Feks. Bryder jeg mig ikke om den hvor der benyttes sirup eller færdigblandinger, de smager bare for sødt. Men der findes enkelte steder i Odense hvor det er muligt at få en rigtig god en. Men der er ingen der slår den jeg laver selv. 🙂

 • Reply Helle K. 31. december 2011 at 16:26

  HOLD da op sikke en fætter 😉 jeg kan slet ikke li’ mælk i min kaffe – eller the, så jeg klarer mig med ren kaffe og the. God fornøjelse med den.

  • Reply Catarina 31. december 2011 at 16:46

   @Helle K. – Ja, den er skisme go’ men det kræver jo at man kan lide mælk. Herhjemme drikker vi meget mælk, ca. 3 l om dagen og i weekender mere. 🙂

 • Reply FruE 1. januar 2012 at 09:46

  Også her er der en rigtig mælkeskummer og en chai latte er skøn med god varm skummet mælk 🙂

  • Reply Catarina 1. januar 2012 at 10:25

   @FruE – den er bare den tand bedre med skum på toppen. 🙂

 • Reply Nyt kaffeapperatur 11. november 2013 at 17:35

  […] Latte, eller andre kaffer, hvor der skal mælkeskum i. Faktisk laver den også bedre skum en min gamle mælkeskummer og siden han købte den nye maskine, er den gamle skummer blevet helt […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.