Endnu et år har taget sin begyndelse

1. januar 2012

Det nye års første dag er startet med regn over Skallebølle, og det ser faktisk lidt trist ud. Men så er det godt, at der er rart og hyggeligt herinde i huset. Årets første maskinfuld tøj snurre lystigt i bryggerset, men det er osse den eneste “larm” her er, for der er stille, meget stille, og lige så stille er der derude i verdenen.

Jeg er klar til, at indtage endnu et dejligt år, og alt det der har at byde mig. Men mest af alt, er jeg klar til at får det ud af mine dage, som jeg vælger at investere i den.

Velkommen 2012. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply FruE 1. januar 2012 at 09:50

  Godt nytår. Her er også stadig stille, vaskemaskinen kører med dugene fra i går (programmerede den før jeg gik i seng), men jeg tror jeg kravler under dynen igen. 5 timers søvn er ikke helt nok til mig 🙂

  Håber du får et spændende 2012 🙂

  • Reply Catarina 1. januar 2012 at 10:26

   @FruE – Også I ønskes et godt nyt år. 🙂 Nej 5 timer er ikke helt nok. Sov godt. 🙂

 • Reply Christina 1. januar 2012 at 10:18

  Godt nytår. Her i Nordsjælland regner det, og her er meget stille, kun radioen ‘larmer’. God 1. januar, Catarina

  • Reply Catarina 1. januar 2012 at 10:27

   @Christina – tak og rigtig meget i lige måde. Dejligt med sådan en stille dag. Hyg dig. 🙂

 • Reply Michael Johansen 1. januar 2012 at 10:32

  Rigtig godt Nytår Catarina 🙂

  • Reply Catarina 1. januar 2012 at 10:36

   @Michael – mange tak og rigtig meget i lige måde. Håber I kom godt ind i 2012. 🙂

 • Reply Helle K. 1. januar 2012 at 12:40

  Godt nytår 🙂 Jeg er sikker på, at du får et fantastisk år og jeg vil nyde den del, du deler her på bloggen 🙂
  Mit liv skal nok blive godt, jeg ved, at det er mit ansvar og det har jeg taget på mig.

  • Reply Catarina 1. januar 2012 at 14:12

   @Helle K. – Du har præcis fat i det rigtigt, det er nemlig helt og holden én selv der har det fulde ansvar og sådan skal og vil det altid være. Jeg er også sikker på du får et fantastisk år, hvordan kan du andet, med den indstilling. 🙂

  Skriv gerne en kommentar