Menu
Teknologi

Project 365

Jeg er blevet lokket i fordrev af Jakob og Anders. På FB var jeg i går så letsindig, at lufte en strøtanke omkring et foto projekt som hedder Project 365, hvor det går ud på at tage et billede om dagen. Jeg ville gerne “være” med, men er også sådan indstillet, at når jeg starter noget, så skal det også fuldføres. Og et billede om dagen, er ikke altid muligt, synes jeg. Men de herre fik mig lokket med, og nu er det første billede skudt og uploadet. Ikke noget specielt kunstnerisk, men et foto.

Du kan følge med i billedstrømmen, som jeg håber holder hele vejen, i sidebaren her på siden. Billederne der kommer op, kan være både mobilbilleder, billeder taget lommekameraet og med mit Nikon, for på den måde er der en chance for at jeg fuldfører. 🙂

46 kommentar

  • Catarina
    1. januar 2012 at 17:09