Søndag er

8. januar 2012

..en skøn dag. Der er en egen ro over dagen og hele verdenen kører i et andet tempo. Jeg hygger med te og flere spil Wordfeud på én gang – det er med at holde tungen lige i munden.

20120108-120302.jpg

Mit løbeur, er lige nu et lille problem, for efter at være løbet tør for strøm, passer hverken dato eller tid og det selvom det har GPS signal. Underligt, for det er før løbet tør uden at det har været et problem. Måske jeg skal finde manualen frem, for lige nu kan jeg ikke greje det. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Stine 8. januar 2012 at 12:18

  Det kører da fint med wordfeud – jeg får store klø 😉
  Mærkeligt med uret, håber du finder ud af det.

  • Reply Catarina 8. januar 2012 at 14:52

   @Stine – ja, det er lidt underligt med det ur. 😕

 • Reply qvinde 8. januar 2012 at 14:34

  Du er ikke alene Stine, det får jeg også 🙁

  Cat., kan se du har holdt dit løb vedlige ;o)))

  • Reply Catarina 8. januar 2012 at 14:53

   @Qvinde – Sidste tur der er registreret i uret er fraktisk fra først i oktober, og jeg ikke få den til at ændre tid eller dato. Fåking ur. 🙁

 • Reply svit 8. januar 2012 at 15:41

  ellers et lækkert kronometer, du har der! Ærgerligt, når skidtet ikke fungerer – og dobbelt ærgerligt, hvis man ligefrem skal til at have manualen frem … Men skidt med det, Catarina – det er søndag, og den er lang endnu 🙂

  • Reply Catarina 8. januar 2012 at 16:41

   @Svit – Ja det er ret så lækkert og jeg er osse ret så glad for det. Men træls jeg ikke kan få det rettet. 🙂

 • Reply Botte 8. januar 2012 at 16:36

  Vi havde samme problem med Speedy´s og måtte re-sette 🙁

  • Reply Catarina 8. januar 2012 at 16:42

   @Bot – for en timestid siden resatte jeg det til fabrikstilstand og det hjalp heller ikke. Er lidt træt af at jeg ikke bare kan indstille det, da det normalt er så let som at klø sig et vist sted. 😕

 • Reply Nå, så må det osse selv om det! | 8. januar 2012 at 17:18

  […] ← Søndag er […]

 • Reply Hep hep – så virker mit løbe ur skimsme igen | 4. maj 2012 at 16:30

  […] skimsme igenfredag d. 4. maj 2012 kl. 16:29 · Gadget · Skriv en kommentar fra hjertetFor noget tid siden havde jeg ret så meget bøvl med mit løbeur og valgte derfor at smide det hen i hjørnet, når det nu ikke ville som jeg ville. Derefter […]

 • Skriv en kommentar