Endelig

20. januar 2012

Så ramte weekenden og jeg må sige, (nok en gentagelse) at den ramte lige på den rigtige dag, for jeg trænger. Faktisk tror jeg vi alle trænger, når de to andre himmel hjem, for endnu er de ikke ankommet til addressen her. Det er ikke meget vi har set til hinanden i denne uge, det er mest blevet til godmorgen og godnat. Så weekenden skal bruges på hinanden og intet andet, før en søndag aften, hvor Søren atter tager til Hørsholm.

Jeg er lige hjemkomst efter et salgsmøde, som i dag har foregået i Hovborg, og nu skal der slappes af og laves ingenting, andet end det jeg og de andre synes der er plads til. 🙂

Fredagsmenuen tror jeg faktisk bliver af den lette slags. Rester. En omgang brasede kartofler med spejlæg til. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar